Ægte landsbystemning

med lyse og moderne rækkehuse

Høiriisparken byder på moderne, urbane rækkehuse i Høiriisparken – en attraktiv ny bydel, der er skudt op midt i den smukke natur på den gamle fabriksgrund.

De 80 rækkehuse er fordelt på fire små stikveje med små gadekær og grønne fællesområder. Rækkehusene er placeret forskudt og designet med skrå taghældning, hvilket er med til at give fornemmelsen af en hyggelig lille landsby.

Her har hver familie sin egen lille have eller terrasse, og ellers indbyder området til at søge fællesskabet. De voksne kan sludre sammen, mens ungerne spiller fodbold på de grønne arealer eller trygt cykler og leger på vejene.

Rækkehusene er opført i to plan med enten tre eller fire værelser på førstesalen. De er effektivt indrettet, så du får al den plads, du har brug for, på bare 100 eller 120 m2. I stueetagen finder du hjertet af boligen, der er det store køkkenalrum og stue i ét med et fantastisk lysindfald fra begge sider.

Har du bil eller får kørende gæster, er det ikke noget problem. Der hører halvanden p-plads til hvert rækkehus, som er centralt placeret i starten, midten eller slutningen af stikvejen.

Rækkehusene er ideelle til både børnefamilier samt unge og ældre par, der drømmer om at bo i rolige, naturskønne omgivelser med et stærkt fællesskab.

FAKTA

  • 4 til 5 værelser
  • Køkken og garderobeskabe fra HTH
  • Komplet hvidevarepakke fra Blomberg
  • Gulvarme
  • Gårdhave og redskabsskur
  • Parkeringsplads tæt på boligen
  • Husdyr tilladt, men kræver en særskilt tilladelse til den enkelte hund eller kat.

DEL PÅ FACEBOOK

Høiriisparken rækkehusne

ER IDEEL FOR ALLE DER ELSKER BYEN

SE RÆKKEHUSENE LIVE​
BOOK EN FREMVISNING

Åbent hus
RING I DAG PÅ 3333 0333

Scroll to Top