Faciliteter
på Høiriisparken

Moderne arkitektur

og rekreative områder

Mange drømmer om, at kunne lade deres børn vokse op i trygge og rolige omgivelser med et stærkt lokalsamfund, hvor der trygt kan spilles fodbold eller cykles på vejene, og hvor hele nabolaget samles til tøndeslagning til fastelavn, Sankt Hans-bål, Eid-fest og den årlige juletræstænding. Måske endda fællesspisning en gang i mellem? 

Med det fælles kulturhus i HØIRIISPARKEN er det kun fantasien, der sætter grænser. Her er der plads og lyst til at komme hinanden ved, og ikke blot at skjule sig bag ligusterhækken. Derfor er det også områdets beboere, der er med til at komme med input til netop hvilke funktioner, fælleshuset skal danne rammen om. 

Der arbejdes med en blanding af offentlige og private interessenter, som i fællesskab skal sikre liv og aktivitet gennem hele dagen. Dele af huset vil være delvis åbent for offentligheden og kommende beboere i Høiriisparken får en unik mulighed for at tage aktiv del i livet i huset.

Derfor er det også områdets beboere, der er med til at komme med input til netop hvilke funktioner, fælleshuset skal danne rammen om. Der arbejdes med en blanding af offentlige og private interessenter, som i fællesskab skal sikre liv og aktivitet gennem hele dagen. Dele af huset vil være delvis åbent for offentligheden og kommende beboere i Høiriisparken får en unik mulighed for at tage aktiv del i livet i huset.

Ring til lejeboligmægleren i dag på 3333 0333

Faciliteter

1

PARKERING

2

FÆLLESOMRÅDE/LEG

3

FÆLLESHUS

4

TOG

5

OPSTUVNINGSAREAL

DEL PÅ FACEBOOK

Høiriisparken rækkehusene

Er ideel for alle der elsker natur og fælleskab

SE RÆKKEHUSENE LIVE​
BOOK EN FREMVISNING

Åbent hus
RING I DAG PÅ 3333 0333

Scroll to Top